Працюєте у Польщі? Порушили Ваші права. Юридична допомога.

Дистанційна консультація
тел.0506709715, вайбер 0660424443

Роботодавець не заплатив? Змушує працювати понад норму або не дозволяє робити перерви в роботі? Жахливі умови роботи, про які ані слова в контракті? Не здавайтеся, Ваші права захищені законом і повинні дотримуватися. А ми розповімо, як поновити справедливість. У цій статті розглянемо подачу електронної скарги до Інспекції праці на невиплату заробітної плати.

Роботодавець не виплатив зарплату
Затримка з зарплатою або відмова платити встановлені згідно з договором гроші - одна з найпоширеніших причин звернення зі скаргою на польських роботодавців. Важливо пам'ятати, що право на винагороду вважається базовим у Трудовому кодексі Польщі. Зарплату повинні платити мінімум раз на місяць, згідно з термінів, встановлених попередньо і ні днем пізніше.
Жодна з причин, озвучених роботодавцем в якості виправдання відстрочки з виплатою грошей за виконані роботи, не є приводом затримки або невиплати.
Якщо трудове право працівника на винагороду все ж таки було порушено, співробітник може поскаржитися на нечесного працедавця в Інспекцію праці
Механізм оскарження у консультації.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу